top of page

VERKOOPSVOORWAARDEN

Wat bieden we aan?

TOEGANGSTICKET

Dit is het ticket dat jou toegang geeft tot het festivalterrein. Dit festivalticket moet je aan de ingang van het festivalterrein ruilen voor een festivalbandje. Enkel met dit festivalbandje krijg je toegang tot het festivalterrein.

Enkel bezoekers tussen 12 jaar en 16 jaar zijn toegelaten op het festivalterrein. Indien de bezoeker dit jaar 12 jaar wordt, is dit toegestaan.

 

DRINK- OF EETVOUCHERS

Dit is het ticket dat je kan omwisselen op het terrein voor bonnetjes om een drankje of eten te kopen.  

Hoe een ticket reserveren? 

De enige manier om aan een geldig ticket te komen is via onze officiële verkoopswebsite; www.we-r-young.be.

Een toegangsticket voor vrienden, familie et cetera (zogenaamde derden) bestellen, vormt geen probleem. Aan de ingang van het festivalterrein kan mogelijk de geboortedatum van de gebruiker gevraagd worden voor controle op de toegang tot het terrein. We R Young is enkel toegankelijk voor 12 tot en met 16 jarigen.  

TICKETSHOP

Stap 1: Selecteer je tickets 
Het aantal tickets, maar ook het aantal Food & Drinks vouchers kan in deze stap worden aangeduid. 

Stap 2: Vul je gegevens in  
Om zeker te zijn dat je werkelijk bestaat, vragen we in deze stap jouw persoonsgegevens. Als verantwoordelijke voor de aankoop ben jij vanaf nu de opdrachtgever/koper. Wij vragen niets meer dan jouw naam, woonplaats en emailadres voor het geval we jou moeten contacteren. Het is belangrijk dat de informatie die je ons verschaft strookt met de werkelijkheid. Zonder, bijvoorbeeld, een geldig emailadres kunnen we jou geen tickets doorsturen. Hier vragen we je ook expliciet de Algemene Voorwaarden van onze ticketverkooppartner goed te keuren. De bescherming van jouw privacy vinden wij belangrijk. Voor meer informatie rond de verwerking van persoonsgegevens verwijzen we je door naar de Privacy Policy van onze ticketverkooppartner. 

Stap 3: Kies een betaalmethode 
We kunnen jouw bestelling enkel bevestigen na onmiddellijke betaling. Blijft de betaling uit dan gaan de tickets automatisch terug in verkoop. 
Volgende betaalmethoden zijn mogelijk: 

  • Bancontact / Payconiq by Bancontact

  • Maestro

  • Mastercard 

  • VISA

  • Paypal

  • iDEAL (voor bezoekers met een bankrekening in Nederland) 

 

Stap 4: Veilig betalen 
Problemen met jouw ticketreservatie kan je melden op jeugd@hasselt.be.  Vermeld steeds je naam zodat we je zo efficiënt en snel mogelijk kunnen helpen. 

Alle bovenstaande stappen doorlopen? 

De reservatie is definitief zodra de betaling is afgerond. Vanaf dit moment is de aankoop definitief, dit wil zeggen dat jouw festivalticket niet terugbetaalbaar, noch omwisselbaar is. Bij gebrek aan onmiddellijke betaling is er geen reservatie. We sturen jou vervolgens een bevestigingsmail met de gevraagde toegangsbewijzen. 

Alle bestelde tickets worden je toegestuurd als ‘festivalticket’. Dit houdt in dat er een PDF bestand wordt doorgemaild. Als koper ben je verplicht de e-mail na ontvangst nauwkeurig te onderzoeken op mogelijke fouten van onze kant.  

Het PDF-bestand kan je opslaan op je smartphone of afdrukken. Het geldt als enig geldig toegangsbewijs.  

Enkel de eerste aanbieder van het originele festivalticket wordt toegang verleend tot het evenement.

De houder van een gekopieerd festivalticket zal de toegang worden geweigerd. Zorg er dus voor dat niemand jouw festivalticket kan kopiëren en deel nooit een afbeelding van je ticket(s) waar de barcode zichtbaar opstaat via social media.  

 

Heb ik een herroepingsrecht op mijn tickets? 

Als consument beschik je niet over het recht om van de aankoop af te zien. Het herroepingsrecht is niet van toepassing omdat het over een dienst gaat voor vrijetijdsbesteding, c.q. de reservering van de tickets, die bovendien onmiddellijk wordt uitgevoerd. 

Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden verklaar je als consument uitdrukkelijk dat je geen recht meer hebt op het herroepingsrecht van zodra onze ticketverkooppartner Tibbaa de overeenkomst heeft uitgevoerd. Jouw reservatie wordt onmiddellijk en automatisch uitgevoerd na betaling. 

bottom of page